AUSTRIJSKA POLICIJA PROMPTNO REAGIRALA: Mladić iz BiH pretukao djevojku u njenom stanu, hospitalizirana zbog povreda

Kako su saopćili iz tamošnje policije, 22-godišnjak je državljanin BiH, nema prijavljeno boravište u Austriji niti je legalno boravio u ovoj zemlji.

  • Hronika

  • 19. Dec. 2022  

  • 1

Policija u Kalgenfurtu zaprimila je jučer oko 2.30 sati prijavu o svađi, koja je eskalirala u napad, tokom kojeg je 22-godišnji državljanin BiH pretukao svoju djevojku u njenom stanu.

Kako navode iz policije, on je djevojku izudarao po licu, vukao je za kosu, a zatim je bacio na zemlju.

Djevojka, za koju samo navode da ima 25 godina, uspjela je pobjeći iz stana. Ona je hospitalizovana u UKH Klagenfurt, a još uvijek se ne zna stepen povreda.

Kako su saopćili iz tamošnje policije, 22-godišnjak je državljanin BiH, nema prijavljeno boravište u Austriji niti je legalno boravio u ovoj zemlji. Njemu je odmah određena zabrana prilaska žrtvi, kao i zabrana nošenja oružja, koje je pronađeno kod njega.

Iz policije je saopćeno da će protiv njega biti podnesena prijava po okončanju istrage, prenose Nezavisne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...