VJERNA SVOM STILU: Brigitte Macron bila na finalu SP-a u bijelom, a elegantno odijelo začinila glamuroznim dodatkom (FOTO)

Za dozu glamura pobrinula se dodatkom blijedoružičaste torbice s detaljem kopče od svjetlucavih cirkona.  

  • Žena

  • 19. Dec. 2022  19. Dec. 2022

  • 0

Podršku Fracuzima u borbi za zlato na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje je održano jučer očekivano je pružio francuski predsjednik Emmanuel Macron, na stadion Lusail stigavši u društvu supruge.  

Vjerna svom stilu, prva dama Francuske na finalnoj utakmici pojavila se u elegantnom, bijelom odijelu potpomognutom košuljom s pussy bow ovratnikom. Za dozu glamura Brigitte Macron pobrinula se dodatkom blijedoružičaste torbice s detaljem kopče od svjetlucavih cirkona.  

Pojavljivanje prve dame Francuske u Kataru uslijedilo je nakon što je prošle sedmice u Elizejskoj palači ugostila prvu damu Ukrajine Olenu Zelensku. 

Podsjetimo, Nogometna reprezentacija Argentine u velikom finalu Svjetskog prvenstva savladala je Francusku nakon penala i tako osvojila treću titulu prvaka svijeta.

(SB/Tportal.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...