UHVAĆENA NA DJELU: Robertu De Niru provaljeno u kuću dok je bio unutra, policija uhapsila provalnicu

"Oko 2:45 ujutro policajci su uhapsili 30-godišnju ženu u rezidenciji dok je pokušavala ukrasti imovinu", rekao je glasnogovornik zamjenika povjerenika za javno informiranje NYPD-ja.

  • Show

  • 19. Dec. 2022  19. Dec. 2022

  • 0

Njujorška policija uhapsila je ženu koja je provalila u dom glumca Roberta De Nira u ponedjeljak rano ujutro, piše CNN.

Žena nije imala nikakvog kontakta s glumcem, koji je bio na drugom spratu svog doma. Osumnjičena je poznata njujorškoj policiji i ranije su je hapsili te je jedna od pet najčešće privođenih provalnica u tom području.

"Uhapšena je već dva puta ovoga mjeseca zbog raznih optužbi za provale u New Yorku", rekao je pripadnik policije za CNN.

Uhvatili je na djelu

Službenici njujorške policije vidjeli su ženu kako šeće Upper East Sideom na Manhattanu i pokušava otvoriti vrata raznih poslovnih zgrada, a onda su je navodno uočili da ulazi i u stambene zgrade. Slijedili su je i uhapsili na prvom spratu jedne zgrade.

"Oko 2:45 ujutro policajci su uhapsili 30-godišnju ženu u rezidenciji dok je pokušavala ukrasti imovinu", rekao je glasnogovornik zamjenika povjerenika za javno informiranje NYPD-ja za CNN. Imovina je uključivala božićne darove i iPad, prenosi Index.

"Podrumska vrata rezidencije pokazala su znakove nasilnog ulaska", rekao je glasnogovornik.

Žena je privedena uz kaznenu prijavu. Glasnogovornik nije želio potvrditi ko je vlasnik kuće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...