OSMIJEH GOVORI SVE: Kolinda završila u zagrljaju Zlatana Ibrahimovića, pa se pojavila…

Kolinda Grabar-Kitarović ne skriva koliko je uživala u Kataru dok je bodrila Vatrene, a onda se pohvalila i u čijem zagrljaju je završila.

  • Estrada

  • 20. Dec. 2022  

  • 2

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pratila je i finalnu utakmicu između Argentine i Francuske u Kataru.

Pored brojnih poznatih osoba s kojima se družila, na Instagramu se pohvalila fotografijom sa švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem. Pozirali su zagrljeni i dobro raspoloženi.

Tokom finalne utakmice Kolinda je na tribinama sjedila u blizini predsjednika Francuske Emmanuela Macrona pa je uhvatila trenutke dok je navijao. Nakon utakmice fotografi su je snimili u društvu Macronove supruge Brigitte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...