ZGROZIO JE SVIJET: Novi šokantan potez argentinskog golmana, ponovo je meta bio Mbappe…

Posljednja egzibicija, međutim, dugoročno može izazvati probleme.

  • Sport

  • 21. Dec. 2022  21. Dec. 2022

  • 3

Nisu samo navijači Argentine pretjerali u slavlju na ulicama Buenos Airesa. Njih se još može i opravdati euforijom koja ih je ponijela nakon što su osvojili trofej kojeg su čekali 36 godina, no granicu dobrog ukusa prešli i iz redova svjetskih prvaka.

Opet je pretjerao golman Gaučosa Emiliano Martinez. Teško je objasniti motive, je li možda zato što mu je francuski as u utakmici za pehar zabio tri gola (četiri uključujući i onaj u raspucavanju jedanaesteraca), ali odlučio je na dječju lutku nalijepiti fotografiju lica Kyliana Mbappea i tako poniziti protivnika kojeg je pobijedio u finalu.

Inače, nakon utakmice argentinski je golman usred slavlja u svlačionici u šali zatražio minutu šutnje za francuskog napadača. Posljednja egzibicija, međutim, dugoročno može izazvati probleme, doduše ne Martinezu nego Lionelu Messiju. Golman Argentine je, naime, držao lutku dok je stajao pored Lionela Messija, Mbappeovog suigrača iz PSG-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...