GLAVNA ZVIJEZDA U MOSTARU: Ko je Senka, 11 godina mlađa supruga Zorana Mamića s kojom je dobio treće dijete…

Treća sreća za bivšeg trenera Dinama.

  • Show

  • 25. Dec. 2022  

  • 1

Zoran Mamić prisustvovao je sa suprugom Senkom na Press konferenciji svoga brata Zdravka u Mostaru.

Bivši trener i sportski direktor Dinama, a danas bjegunac hrvatskog pravosuđa, Zoran Mamić pojavio se na Press konferenciji svoga brata i također bjegunca Zdravka Mamića u Mostaru.

Sa Zoranom je došla i njegova supruga Senka Mandić, s kojom je treći put uplovio u bračnu luku. 

Njih dvoje upoznali se u Dubaiju, gdje je ona radila na rezervacijama stolova u restoranu. Senka je od Zorana mlađa 11 godina. Par je 2020. godine dobio kćer, koja je Senki prvo dijete, a Zoranu treće.

SENKA MANDIĆ (Izvor: Facebook)

Inače, Zoran je bio u braku sa Vanjom Horvat sa kojom se rastao 2010. godine, a zajedno imaju kćer Ninu i sina Brunu.

U junu 2014. godine je drugi put uplovio u bračnu luku s osam godina mlađom ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...