MUP RS SUTRA ZAPOČINJE SA NOVOM VJEŽBOM: Evo šta su poručili građanima...

Oglasili se iz MUP-a RS

  • Vijesti

  • 25. Dec. 2022  25. Dec. 2022

  • 2

Centar za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske organizuje od 26. decembra 2022. godine od 06.00 sati do 27. decembra 2022. godine na području Banje Luke, Donja Slavićka taktičku vježbu rješavanje krizne situacije za policijske službenike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Zbog navedene vježbe za očekivati je upotrebu određenih sredstava koja bi mogla privući pažnju i izazvati eventualnu uznemirenost građana koji se nađu u blizini navedene lokacije, te se građani obavještavaju da ne postoji nikakava opasnost za slučajne prolaznike ili one koji žive u blizini pomenute lokacije, saopćeno je danas iz MUP-a RS, javlja Fena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...