UŽAS NA SJEVEROISTOKU BiH: Vozač "Golfa" zadobio je teške povrede, a njegova maloljetna saputnica...

Velikom brzinom udario u kameni zid.

  • Hronika

  • 26. Dec. 2022  

  • 0

Vozač automobila "Golf" zadobio je teške povrede, a njegova maloljetna saputnica lakše kada je u Gračanici udario u kameni zid, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Vozač iz J.M. (44) Gračanice zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, a šesnaestogodišnja djevojčica je poslije u Domu zdravlja Gračanica puštena na kućno liječenje.

Saobraćajna nezgoda dogodila se jučer kada je vozač automobila skrenuo na suprotnu stranu kolovoza i udario u kameni zid. Policija je izvršila uviđaj, saopćeno je iz MUP-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...