PROCURIO VIDEO LANČANOG SUDARA NA CESTI: Vozač je naglo zakočio, a onda je nastao krš i lom…

Snimka s kamere u kamionu koji je sudjelovao u nesreći, sve otkriva.

  • Auto

  • 25. Maj 2023  

  • 0

U prometu nerijetko moramo donosti odluke u djeliću sekunde. Jedan vozač odlučio je poštedjeti kornjaču koja se pojavila na cesti i svojom je odlukom ugrozio nekoliko drugih vozača i sudionika u prometu.

Odluka vozača da se naglo zaustavi na autocesti u Floridi dovela je do lančane nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, uključujući kamion, u utorak ujutro, 16. maja, rekli su dužnosnici okruga Walton.

Snimka s kamere u kamionu koji je sudjelovao u nesreći, sve otkriva. Vozač kamiona nije uspio zakočiti na vrijeme i sudario s najmanje dva vozila. Snimku je objavio šerifov ured okruga Walton (WCSO) zajedno s porukom koja poziva vozače da izbjegavaju ovakve nagle reakcije kada uoče male životinje na cesti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...