SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Zdravko Čolić oduševio publiku u prepunoj zagrebačkoj Areni, pogledajte kako je bilo...(FOTO)

Spektakularni je koncert legendarni Sarajlija održao uz pratnju simfonijskog orkestra u sastavu više od 50 vrhunskih muzičara. 

  • Show

  • 27. Dec. 2022  

  • 0

Gromoglasnim pljeskom sinoć je dupkom ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. Dugoočekivani koncert uslijedio je nakon četiri godine, prije koliko je na istom mjestu Zagrepčanima također priredio večer o kojoj se dugo pričalo.

Spektakularni je koncert legendarni Sarajlija održao uz pratnju simfonijskog orkestra u sastavu više od 50 vrhunskih muzičara. 

Retrospektiva pjesama ''provela'' ih je kroz čak pet desetljeća respektabilne i zavidne karijere, a sve pjesme izvedene su u posebnim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...