SCENA O KOJOJ BRUJI NOGOMETNI SVIJET: Pogledajte šta je Neymar uspio uraditi u samo dvije minute…

PSG je ostao na vrhu ljestvice te uz utakmicu više ima čak osam bodova prednosti u odnosu na Lens.

  • Sport

  • 29. Dec. 2022  29. Dec. 2022

  • 0

PSG je pobijedio 2:1 Strasbourg, pretposljednju ekipu francuskog prvenstva. Četrnaesta je to pobjeda vodećeg tima francuskog prvenstva. Odlučujući pogodak za pobjedu zabio je Kylian Mbappe u 96. minuti iz penala koji je sam iznudio. Marquinhos je pogodio za PSG u 14. minuti, a onda je u 51. loptu poslao u vlastitu mrežu za izjednačenje rezultata.

PSG se našao u velikim problemima jer je u 63. minuti ostao bez Neymara. Brazilski je reprezentativac uspio u dvije minute skupiti dva žuta kartona. Prvi je dobio zbog prekršaja, a drugi jer je simulirao prekršaj u protivničkom kaznenom prostoru. Pogledajte kako je htio prevariti suca.

Unatoč igraču manje PSG je bio bolji, ali je jalovo napadao. No, do pobjede je ipak stigao u sudačkoj nadoknadi. Mbappe je iznudio jedanaesterac, a kasnije ga je, u 96. minuti, sam izveo za pobjedu 2:1 svoje ekipe. PSG je ostao na vrhu ljestvice te uz utakmicu više ima čak osam bodova prednosti u odnosu na Lens.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...