"USREĆIO ME POZIV": Severina najavila 'ludi' doček Nove godine na splitskoj Rivi, otkrila i detalje (FOTO)

Severina će zabavljat će građane Splita za doček Nove godine, a pridružit će joj se i reper Vojko V na Rivi. Povodom toga održana je konferencija za medije u Splitu.

  • Estrada

  • 29. Dec. 2022  29. Dec. 2022

  • 0

"Program počinje u 21.30, otvara ga Vojko V, kasnije nastupa Severina, trajat će sve skupa do 2 ujutro. Vjerujemo da će na Rivi biti preko 50 hiljada ljudi. Smještajni kapaciteti su popunjeni, pozivamo sve da nam se pridruže na dočeku 31. 12. na Rivi", rekao je direktor firme Žnjan d.o.o., Ante Šunjić.

"Kad se sjetim svojih prvih nastupa, oni me prvi vežu za rivu, mi smo kao djeca uvijek nastupali na ludim splitskim noćima. Toliko sam bila sretna kad sam dobila poziv da nastupim na Novu godinu jer sam pjevala na većini trgova u Lijepoj našoj. Moja želja je bila da dodem i napravim Novu godinu u Splitu. Split je zaslužio da u Novu godinu uplovi sa velikom radošću, što se širi u mom srcu i srcu Vojka V", rekla je pjevačica.

Severina će pjevati u Splitu na dočeku Nove godineFoto: Milan Sabic/PIXSELL

Severina je otkrila kako će otprilike izgledati nastup te kakve novosti će donijeti na scenu.

"Za tu večer sam proširila bend, a mislim da je bend dobar vjetar u leđa, tako da će nas dosta biti na bini, a to je ono što mene kao glazbenicu čini sretnom. Plesača neće biti ali mislim da ću ja to odraditi za njh",  rekla je Severina, navodi 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...