BENJAMINA KARIĆ ODUŠEVLJENA: "Večeras će glavni grad BiH biti epicentar odličnog provoda"

Iz Turističke zajednice KS kažu da su svi hoteli, moteli i apartmani bukirani za večeras i da su turisti došli u Sarajevo iz regiona, ali i Evrope i svijeta.

  • Vijesti

  • 31. Dec. 2022  

  • 0

Sarajevo je spremno za doček Nove 2023. godine, potvrdila je na društevnim mrežama i gradonačelnica Benjamina Karić.

"Centralnim ulicama vrvi uz žamor svih jezika svijeta, euforičnu atmosferu i nove, lijepe uspomene. Večeras će glavni grad biti epicentar odličnog provoda.

Dubioza kolektiv garantuje sjajnu energiju i koncert za pamćenje", istakla je Karić.

Iz Turističke zajednice KS kažu da su svi hoteli, moteli i apartmani bukirani za večeras i da su turisti došli u Sarajevo iz regiona, ali i Evrope i svijeta.

Mnogi građani iskoristili su lijep dan kako bi užvali u šetnji. Program počinje u 20:30, a prvo će nastupiti DJ. Vlada Kantona Sarajevo obavijestila je građane da će koncertu ispred Vječne vatre moći pristupiti iz prilaznih ulica Pruščakova, Šenoina, Dalmatinska, Kulovića te sa spoja Radićeve i Titove.

Svi ostali ulazi će biti blokirani, uključujući i ulaz iz Ferhadije. Posjetioci će proći sigurnosnu kontrolu na ulazima, koji se otvaraju u 19:30.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...