GENIJALNA JELENA OBUĆINA: "Srbija nam je kao Freestyler splav" (VIDEO)

"Kratak je spisak želja, vi slobodno dodajte svoju po izboru i više sreće u 2023“, zaključila je Obućina.

  • Regija

  • 01. Jan. 2023  

  • 1

"Poput sinoćnjeg vatrometa sa kule, sinule su neodoljive paralele da nam je Srbija kao Freestyler splav, do pola potonula, ljudi bježe dok trubači sviraju. Ali, tu smo stali, da ne mračimo već prvog, nego da lijepo poželimo", rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika Nove S.

"Da nam zdravlje bude takvo da nam ljekari kojih nema ni ne trebaju. Da slobodno govorimo sve što mislimo, da volimo koga hoćemo, da nam standard bude kao što nam želi predsjednik, da nam inflacija bude niža i od one zvanične iz statistike. Da onima koji nas uče ne izmičemo, nego prinosimo stolice, da barikadama nikada više ništa ne postižemo, da se ne zanosimo, da se ne lažemo, da vazduh ne vidimo, ali da svi vidimo svjetlo kad konačno ispužemo ispod politike pod kamenom. Kratak je spisak želja, vi slobodno dodajte svoju po izboru i više sreće u 2023“, zaključila je Obućina.

Video možete pogledati ovdje

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...