ŠTA SE DOGAĐA: Usred koncerta u Las Vegasu Adele zavapila - "Prisiljena sam puzati..." (FOTO)

Nakon problema s glasnicama, slavna britanska pjevačica, ima novi zdravstveni problem.

  • Show

  • 05. Jan. 2023  05. Jan. 2023

  • 0

U maniru drugih poznatih osoba, koje sve češće i otvoreno progovaraju o svojim bolestima, to je napravila i britanska pjevačica Adele na svom zadnjem nastupu. 

Slavna Britanka usred koncerta u Las Vegasu obratila se publici intimnom ispoviješću i priznala prisutnima da pati od "vrlo jakog išijasa". Pjevačica je navodno šepala na pozornici dok je publici objašnjavala svoj novi zdravstveni problem.

Tokom programa "Vikendom s Adele" u Koloseumu, zvijezda se našalila da je prisiljena "puzati ovih dana" zbog bolnog išijasa. Ova bolest, naime, uzrokuje bol koja se širi od donjeg dijela leđa te se preko gornjeg dijela noge i stražnjice spušta niz nogu sve do prstiju na stopalima.

Osim ovog incidenta, Adelina serija koncerata u gradu kasina već je izazvala nekoliko kontroverzi, piše Slobodna Dalmacija.

Prvo, zbog kašnjenja od nekoliko mjeseci u njegovom početku neposredno prije planirane inauguracije, a kasnije, zbog visokih cijena ulaznica: VIP paket prodaje se za nevjerovatnih 5 miliona dolara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...