CIJELI GRAD TUGUJE ZA NJOM: Djevojčica (5) samo se srušila i umrla

Ona se igrala sa sestrom ispred kuće i samo pala odjednom.

  • Hronika

  • 05. Jan. 2023  05. Jan. 2023

  • 0

Cijela Sjenica tuguje za petogodišnjom Havom Ljajić, djevojčicom koja je iznenada preminula dok se igrala sa sestrom ispred kuće u naselju Duga Poljana, pišu tutinskenovine.rs.

"Iznenada u svojoj petoj godini života preselila Hava Ljajić iz Duge Poljane. Njeni roditelji su iz Poljane a žive i rade u Njemačkoj. Kako kažu mještani Poljane ona je na odmor došla sa nanom i trebalo je otac da dođe i uzme ih da se vrate u Njemačku",  navode dalje Tutinske novine.

Kako pišu, ona se igrala sa sestrom ispred kuće i samo pala odjednom. Porodica, pišu, sumnja na srčani udar. Za njom danas tuguje Duga Poljana, otac Benjamin, majka Samra, brat Jakub i sestra Hana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...