"JA SAM GENIJ...": Pep Guardiola nasmija sve nakon velike pobjede nad Chelseajem..

- Voljeli bi da smo bliže, ali Arsenal zaslužuje ovo jer su igrali bolje dosad, kazao je trener Cityja. 

  • Šareni svijet

  • 06. Jan. 2023  

  • 0

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola našalio se nakon pobjede protiv Chelseaja nazvavši se "genijem" jer su zamjene koje je on napravio u drugom dijelu donijele pobjednički pogodak.

Pogodak odluke dao je Riyad Mahrez u 63. minuti na asistenciju Jacka Grealisha. Zanimljivo, Mahrez i Grealish su ušli u igru samo tri minute ranije.

Ranije je uveo i Rica Lewisa i Manuela Akanjija umjesto Kylea Walkera i Joaoa Cancela nakon slabijeg prvog dijela.

- Ja sam genij. Na posljednjoj konferenciji za medije moj prijatelj Jaime Jackson me pitao zašto sam napravio zamjenu u 87. minuti protiv Evertona. Zabilježio sam to, razmišljao sam o njemu na poluvremenu i već onda napravio zamjene, kazao je Guardiola te izazvao smijeh novinara na konferenciji za medije. 

Manchester City je na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea sa 1-0 smanjivši zaostatak za vodećim Arsenalom na pet bodova zaostatka.

- Voljeli bi da smo bliže, ali Arsenal zaslužuje ovo jer su igrali bolje dosad, kazao je trener Cityja. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...