ULIČARSKI ŽARGON: Poznati voditelj iz Srbije šokirao svojim komentarima, psovao majku premijeru Kosova

Voditelj iz Srbije Ivan Ivanović šokirao je brojne korisnike društvenih mreža nakon što je sinoć uputio skandaloznu poruku Albinu Kurtiju, premijeru Kosova.

  • Mini market

  • 07. Jan. 2023  07. Jan. 2023

  • 10

“J***m ti mater žvalavu!”, napisao je Ivanović, kao odgovor na tweet Kurtija u kojem je osudio sinoćnji napad na Kosovu u kome su ranjene dvije osobe. 

"Nedvosmisleno osuđujem napad na dvoje građana Kosova danas u Štrpcu. Osumnjičenik je uhapšen i naš će pravosudni sistem s njim postupiti brzo i pošteno. Pohvaljujem Kosovsku policiju za njihovu brzu akciju i punu angažiranost u osiguravanju sigurnosti svih, bez diskriminacije", napisao je premijer Kosova.

image

Objavio na svom Twitter profilu

Mnogi su napisali kako su šokirani “uličarskim rječnikom” popularnog voditelja, dok ga je jedan od komentara nazvao “pritajenim radikalom”.

“Nije ti smiješna fora. Bolje da se sam ugasiš”, glasi jedan od komentara, dok drugi piše: “E moj Ivane, pao si mi u očima skroz, jadno i jeftino s tvoje strane, fuj.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...