HIT SNIMAK: Ivanu Ivanoviću mačka upala u studio usred priče (FOTO, VIDEO)

Kamera je u nastavku zumirala Ivanovića, i mada je djelovao kao da će u svakom trenu da ispali neku foru na račun „uljeza“, ipak nije dozvolio da mu prekine misao i nastavio je s ozbiljnom pričom.

  • Šareni svijet

  • 22. Nov. 2021  22. Nov. 2021

  • 0

Popularni voditelj Ivan Ivanović gostovao je kod Danila Mašojevića u nedeljnoj emisiji "Probudi se" povodom Svjetskog dana televizije, ali nije računao da će jednog "gledaoca" posebno privući.

Naime, baš dok je Ivanović govorio o utjecaju medija na mentalno zdravlje građana, u kadar je ušetala jedna mačka tražeći svoj dio pažnje.

Djelovala je dosta opušteno, jasno je da joj ovaj studio nije nepoznat teren i da zna ljude, koje je pozdravila mahanjem repa, prije nego što se smjestila ispred ekrana i nastavila sa svojim „mačećim poslovima“.

Kamera je u nastavku zumirala Ivanovića, i mada je djelovao kao da će u svakom trenu da ispali neku foru na račun „uljeza“, ipak nije dozvolio da mu prekine misao i nastavio je s ozbiljnom pričom, piše Nova.rs.

A mačka? U sljedećem trenu ju je vjerovatno neko od zaposlenih udaljio sa scene – do neke naredne prilike…

 Video pogledajte OVDJE.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...