ODLIKOVANJE PUTINU ZA "NAROČITU PATRIOTSKU BRIGU I LJUBAV PREMA RS": Milorad Dodik cijelom svijetu gura prst u oko, a svijet se pravi ćorav

Bošnjaci se gložu između sebe, ko će više dati mehanizama za potpunu okupaciju BiH, tom zloglasnom dvojcu!

  • Politika

  • 08. Jan. 2023  

  • 1

Dodik je zahvalio predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, kao pouzdanom osloncu Republike Srpske.

Predsjednik tzv. republike srpske, Milorad Dodik odlikovao je ni manje ni više nego predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina Ordenom Republike Srpske na ogrlici.

Piše Muhamed Mahmutović za Senzor.ba

“Putin je zaslužan za razvijanje i učvršćivanje saradnje i političkih i prijateljskih odnosa Republike Srpske i Rusije. Ima zasluga na polju javnih djelatnosti kojima se doprinosi sveukupnom i obostranom političkom ekonomskom društvenom i privrednom rastu i razvoju” rekao je Dodik u Banjaluci na svečanosti dodjele odlikovanja.

Orden će biti uručen naknadno, prilikom prvog susreta Dodika i Putina.

Dodik je zahvalio predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, kao pouzdanom osloncu Republike srpske.

Njegov koalicioni partner Dragan Čović i on odavno ne kriju da su Putinovi igrači na Balkanu i da samo čekaju pravi trenutak da BiH pretvore u Ukrajinu, a možda i širu regiju!

Bošnjaci se gložu između sebe, ko će više dati mehanizama za potpunu okupaciju BiH, tom zloglasnom dvojcu!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...