OGLASILA SE RUSKA AMBASADA U BOSNI I HERCEGOVINI: "Ured Visokog predstavnika je nekompetentan, impotentan, irelevantan..."

"Ured Visokog predstavnika bavi se svačijim poslom osim striktnog poštovanja svog direktnog mandata, a koji proizlazi iz Dejtonskog Mirovnog sporazuma", poručuju iz ruske ambasade.

  • Vijesti

  • 10. Jan. 2023  

  • 9

Ambasada Ruske Federacije u BiH saopćila je da "reagovanje OHR-a na odluku o odlikovanju predsjednika Rusije Vladimira Putina Ordenom Republike Srpske na ogrlici samo potvrđuje činjenicu da je postao apsolutno nekompetentan, impotentan, te irelevantan". -Među različitim komentarima na odluku o odlikovanju Predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina Ordenom Republike Srpske na ogrlici jedva smo čuli slabo pištanje iz Ureda Visokog predstavnika. Njegova takozvana reakcija samo potvrđuje tu činjenicu, da je Ured Visokog predstavnika postao apsolutno nekompetentan, impotentan te irelevantan. Ured Visokog predstavnika bavi se svačijim poslom osim striktnog poštovanja svog direktnog mandata, a koji proizlazi iz Dejtonskog Mirovnog sporazuma. Posebno patetično zvuče od strane Ureda njegove pouke u sferi morala. Neizmjerno bi doprinio moralu kad bi se zatvorio u najskorije vrijeme i na takav način bi oslobodio Bosnu i Hercegovinu zagušljivih kandža vanjskog prorektorata, poručuju iz ruske ambasade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...