ELMEDIN KONAKOVIĆ UZBURKAO JAVNOST: "Vitalni nacionalni interes Bošnjaka da 'brankovići' više nikad ne vode ministarstva..."

Konaković je podržao izbor lidera Naše stranke Edina Forte za poziciju ministra prometa i komunikacija BiH.

  • Mini market

  • 11. Jan. 2023  11. Jan. 2023

  • 24

Nakon duže pauze nadruštvenim mrežama oglasio se lider Naroda i pravde Elmedin Konaković.

Konaković je podržao izbor lidera Naše stranke Edina Forte za poziciju ministra prometa i komunikacija BiH.

-Dijelimo se na one koji se bore da na čelu ministarstva ostane Nedžad Branković, i nas koji prednost na toj poziciji dajemo Edinu Forti. Ja tvrdim da je vitalni nacionalni interes Bošnjaka da “brankovići” više nikad ne vode ministarstva. Zbog Bosne i Hercegovine, poručio je Konaković.

Podsjetimo, novoimenovani ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović (SNSD) zvanično je razriješen dužnosti ministra prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine potkraj prošle godine, a njegov zamjenik Nedžad Branković (SDA) će voditi Ministarstvo prometa i komunikacija BiH do imenovanja novog saziva Vijeća ministara BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...