UKRALA SHOW: Slavna glumica Salma Hayek mamila poglede na crvenom tepihu, svi su gledali u njezin…

Na Instagramu je prati 22 miliona fanova.

  • Estrada

  • 12. Jan. 2023  

  • 1

Holivudska glumica Salma Hayek pojavila se u još jednom svom izdanju za pamćenje i to na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa gdje su se svi za njom okretali.

56-godišnja Salma pozirala je dobro raspložena sa svojim kolegom Harveyjem Guillenom, s kojim je radila na drugom nastavku animiranog filma "Mačak u čizmama: Posljednja želja". Za tu je priliku odabrala haljinu posutu kristalićima, a u prvom se planu našao njezin bujni dekolte...

Foto: Profimedia

Inače, lijepa glumica je u braku sa 60-godišnjim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom. Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...