KAMEN GORI, VAL SE PJENI: Frano Lasić otkrio kako je zaveo 32 godine mlađu suprugu…

Prije Milene Frano je bio u braku s Majom Nikšić, a zajedno imaju sina Janka. S drugom suprugom Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

  • Estrada

  • 13. Jan. 2023  

  • 0

Frano Lasić, hrvatski glumac s beogradskom adresom, progovorio je o tome kako je osvojio suprugu i opisao čari roditeljstva s 32 godine mlađom partnericom Milenom Lasić.

On je za srbijanske medije progovorio o privatnom životu s 32 godine mlađom suprugom i otkrio čari roditeljstva, koje ga ispunjava.

'Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i pokoju sijedu, no s godinama se čovjek treba sprijateljiti i uživati koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živjeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo jer život je jedan i trebamo ga cijeniti'', rekao je glumac na početku razgovora za Blic.

Početak njegove veze s Milenom Lasić nije bio lak, a otkrio je i kako ju je uspio osvojiti.

''Trudio sam se osvojiti Milenu jer sam uvidio da je jedna kvalitetna, draga i lijepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku održava se nekim zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvari'', rekao je.

Frano i Milena u braku su od 2015. godine, a prije dvije godine rodio im se i sin Nikolas. Prije Milene Frano je bio u braku s Majom Nikšić, a zajedno imaju sina Janka. S drugom suprugom Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...