FORTO SE OGLASIO NAKON INCIDENTA NA ILIDŽI: "Očekujem privođenje napadača na goste iz Beograda, Sarajevo je otvoren grad"

Nakon što je na Ilidži večeras došlo do napada na goste iz Beograda gdje u jednom hotelu održava međunarodni dječiji turnir, oglasio se premijer KS Edin Forto. 

  • Vijesti

  • 14. Jan. 2023  14. Jan. 2023

  • 11

"U kontaktu sam sa ministrom MUP-a Admirom Katicom i policijskim komesarom Selimovićem povodom napada na posjetioce dječijeg fudbalskog turnira na Ilidži. Očekujem skoro privođenje napadača na goste iz Beograda. Sarajevo je otvoren grad. Tako će i ostati", napisao je Edin Forto na Twitteru.

Podsjetimo, u sarajevskom naselju Ilidža u poslijepodnevnim satima došlo je do incidenta u kojoj je jedna osoba povrijeđena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...