VIŠKOVIĆ DOLIJEVA ULJE NA VATRU: "Postaje jasno da Sarajevo..."

(...) nije siguran grad za srpski narod.

  • Mini market

  • 15. Jan. 2023  15. Jan. 2023

  • 19

Premijer RS-a Radovan Višković osudio je napad na djecu i roditelje iz Srbije tokom dječijeg regionalnog fudbalskog turnira u Sarajevu i pozvao sve nadležne organe u tom gradu i cjelokupnu javnost na što bržu reakciju i na konkretno preduzimanje mjera, pronalaženja i kažnjavanja počinilaca ovog nemilog događaja.

Iako su se svi u, kako to vole reći on i njemu slični, "političkom Sarajevu" digli na noge i osudili napadače, i pozvali na hitnu reakciju MUP-a KS koji je uhapsio četiri osobe, Višković dolijeva ulje na vatru.

"S obzirom na dešavanja tokom novogodišnje noći u kojoj je u Sarajevu na automobilima beogradskih registarskih oznaka pričinjena materijalna šteta, to jasno ukazuje da Sarajevo postaje nesiguran grad za srpski narod", izjavio je on.

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...