ČEFERIN O REALU IZ MADRIDA: "Oni misle da trebamo im se klanjati"

Na platformi Apple+ uskoro će početi da se prikazuje film "Rat za fudbal“.

  • Zabava

  • 15. Jan. 2023  15. Jan. 2023

  • 0

Tema je osnivanje Superlige, zamišljenog super takmičenja najvećih i najbogatijih klubova sveta koje je direktni konkurent Ligi šampiona.

U prvom dijelu serijala glavni sagovornik je prvi čovjek UEFA-e Aleksander Čeferin. Španska Marca izdvojila je njegove najzanimljivije citate, a u jednom od njih žestoko kritikuje Real Madrid, prenosi N1.

“Mnogo je ajkula koje plivaju u moru fudbala. Od kada sam prvi put čuo za Superligu, znao sam ko će biti glavni. Jer se već dugo javno žale da klub poput njihovog igra sa manjim klubovima. Oni misle da su nekakav elitni klub koji ne bi trebao da mari ni za koga jer su toliko važni da svi trebaju da im se klanjaju. Oni su Real Madrid i njihov predsjednik je Florentino Perez“, poručio je Čeferin.

Serijal se sastoji od četiri epizode koje bi trebalo da omoguće bolje razumijevanje odnosa glavnih igrača u međunarodnom fudbalu, a gostuju neki od najpoznatijih aktera iz svijeta najpopularnijeg sporta na planeti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...