OGLASIO SE MUP KANTONA SARAJEVO: Još šest osoba uhapšeno zbog nasilja na Ilidži

Pored četiri lica koja su lišena slobode, uhapšeno je još šest osoba

  • Hronika

  • 15. Jan. 2023  

  • 0

Još šest lica lišeno slobode zbog krivičnog djela "Nasilničko ponašanje"

Pored 4 lica koja su lišena slobode prethodnog dana, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, nastavljajući aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela "Nasilničko ponašanje", pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, identifikovali su, pronašli i lišili slobode tokom današnjeg dana još 6 lica koja su osumnjičena za navedeno lroboni djelo i trenutno se nalaze na kriminalističkoj obradi u mjesno nadležnoj PU Ilidža.

Danas su slobode lišeni:
A. H. rođen 2002.g.
B. O. rođen 2002.g.
E. B. rođen 2003.g.
B. H. rođen 2001.g.
M. P. rođen 2001.g. i
S. K. rođen 2002.g., svi iz Sarajeva.

U zakonom propisanom lica lišena slobode će uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata u dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...