LUKA MODRIĆ PRVI NA UDARU: Barcelona je razbila Real Madrid i osvojila Superkup, mediji pronašli "glavne krivce"...

Da su Kraljevi u lošoj formi nakon utakmice je priznao i trener Reala Carlo Ancelotti, a madridska Marca je u komentaru utakmice jako loše ocijenila igru Luke Modrića

  • Sport

  • 16. Jan. 2023  

  • 1

Barcelona je rekordni 14. put osvojila španjolski Superkup nakon što je u finalu u Rijadu na stadionu Kralja Fahda pred 60.000 gledatelja pobijedila Real Madrid s 3:1. Bilo je to 39. izdanje španjolskog Superkupa, pri čemu četvrto koje se održavalo kao "mini turnir" s četiri ekipe, te treće u Saudijskoj Arabiji.

Barca je zasluženo slavila, bila je dominantna i da Real na vratima nije imao raspoloženog Thibauta Courtoisa poraz aktuelnog europskog prvaka je mogao biti i uvjerljiviji. Real je odigrao loše, blijedo i neprepoznatljivo.

Da su Kraljevi u lošoj formi nakon utakmice je priznao i trener Reala Carlo Ancelotti, a madridska Marca je u komentaru utakmice jako loše ocijenila igru Luke Modrića, koji je igrao do 65. minute kad ga je zamijenio Daniel Ceballos.

''Na kraju se greške plaćaju, a Real ih je skupio mnogo. Uspio je zahvaljujući odbrambenom kolapsu predvođenom Rüdigerom i Carvajalom. Bila je to katastrofalna izvedba obojice. Barcelona je dobila gorivo i uvijek iznova kažnjavala protivnika. No, nisu samo oni zaslužni za vrlo težak poraz. Camavinga je doveo Kroosa do očaja, Modrić ne postoji nakon Svjetskog prvenstva, Vinicius izgubio iskru, Valverde nije imao utjecaja, Rodrygo nedostaje... Real pada", piše Marca i potencirao pad forme kapitena Hrvatske nakon SP-a:

"Fizički je rastopljen. Modrić je igrač na kojemu se najviše osjete posljedice igranja na Svjetskom prvenstvu. Izvan igre je u svakom trenutku. Pokušao je povezati igru, spojiti se s napadačima, ali nije uspio, jer je čitava ekipa imala problem izlaženja sa svoje polovice'', zaključila je Marca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...