NE GUBI VRIJEME: Odmah nakon razvoda, Rupert Murdoch (91) viđen s novom djevojkom (66)

Rečeno je da su na karipskom otoku boravili na poziv britanskog milijardera Anthonyja Bamforda, predsjednika uprave JCB-a. 

  • Show

  • 16. Jan. 2023  16. Jan. 2023

  • 2

Medijski mogul Rupert Murdoch (91) primijećen je kako uživa na odmoru s novom partnericom iako je od njegovog razvoda s četvrtom suprugom Jerry Hall prošlo manje od šest mjeseci. 91-godišnji milijarder viđen je kako upija sunce na Barbadosu u društvu Ann-Lesley Smith (66), udovice, prenosi Daily Mail. 

Par, koji se upoznao u novembru, večerao je na javnoj plaži. Smith je nosila žuti bikini i sarong u istoj boji koje je uskladila s ogrlicom s velikim dijamantnim privjeskom u obliku raspela.

Rečeno je da su na karipskom otoku boravili na poziv britanskog milijardera Anthonyja Bamforda, predsjednika uprave JCB-a. 

Ann-Lesley Smith na Barbadosu (Foto: Daily Mail)

Smith je diplomirala 1980. nakon čega se našla u nasilnom prvom braku koji je uskoro razvrgnula. Zatim se udala za američku zvijezdu country muzike Chestera Smitha koji je posjedovao 13 televizijskih stanica u Kaliforniji i Oregonu. 

Sad radi kao voditeljica na lokalnom radiju, a za American Christian Broadcasting Network rekla je da je sve dobilo smisao kad je pronašla boga. S pokojnim suprugom 2005. godine snimila je album Captured by Love. Tri godine kasnije, umro je od srčanog udara u 78. godini. 

Murdoch se do sad razvodio četiri puta, od 1956. do 1967. godine bio je u braku s bivšom stjuardesom Patricijom Booker, od 1965. do 1988. s novinarkom Annom Torv, zatim je oženio 33 godina mlađu poduzetnicu kineskog porijekla Wendy Deng, ali je 2013. podnio zahtjev za razvod. 

Hall, bivša dugogodišnja partnerica Micka Jaggera, udala se za Murdocha dva mjeseva nakon iznenadne objave njihovih zaruka u The Timesu 2016. godina. Bivša manekenka podnijela je zahtjev za razvod prošle godine. 

altRupert Murdoch sa Jerry Hall, bivšom supruhom Micka Jaggera (Foto: Shutterstock)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...