PRIPREMITE SE ZA POTOP: Upozorenje na vremenske neprilike, evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas pretežno oblačno vrijeme s kišom, na vrhovima planina će padati snijeg.

  • Vijesti

  • 17. Jan. 2023  17. Jan. 2023

  • 0

Obilnije padavine na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne, lokalno je moguće i u centralnim područjima. U poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuju olujni udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C, a dnevna između 7 i 13°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme s kišom, na vrhovima planinama će padati snijeg. Jače padavine su na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Vjetar umjeren i jak južnog smjera. Prijepodne se očekuju olujni udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, a dnevna između 7 i 14°C.

U četvrtak oblačno vrijeme s kišom, na planinama će padati snijeg. Prijepodne snijeg je moguć u nizinama na području Krajine. Jakih udara juga može biti još u jutarnjim satima na području Hercegovine, centralne i istočne Bosne. Do sredine se očekuje slabljenje vjetra. Temperatura zraka između 2 i 7°C, na jugu zemlje do 12°C.

U petak oblačno vrijeme sa susnježicom ili snijegom. Na jugu zemlje slaba kiša. Temperatura zraka između  -1 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 10°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...