BRAZILAC SULUDO ISKREN: "Mislim da je ispadanje od Hrvatske gore od smrti člana porodice"

Fudbalski reprezentativac Brazila Richarlison za ESPN je prokomentarisao ispadanje svoje selekcije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

  • Zabava

  • 17. Jan. 2023  17. Jan. 2023

  • 0

Hrvatska je poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca bila bolja od Brazila, a Richarlison je istakao kako misli da je taj poraz gori od smrti člana porodice.

"Bio je to udarac. Mislim da je to gore nego izgubiti člana porodice. Bilo je teško oporaviti se. I dan-danas, kada gledam snimke na društvenim mrežama, to me rastuži. Ali moramo dalje.

Još sam mlad, mislim da imam još jedno ili dva svjetska prvenstva. Nastavit ću predano raditi kako bi stvari krenule teći, golovi počeli dolaziti, to je ono što znam raditi na terenu", rekao je napadač Tottenhama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...