BIVŠA MANEKENKA OTKRILA: "Smršala sam zahvaljujući seksu sa svojim suprugom dva puta dnevno"

Ova majka četvero djece je nosila veličinu L, a sada kaže da nosi veličinu S nakon što je skinula kilograme znojeći se u spavaćoj sobi. 

  • Sex i grad

  • 17. Jan. 2023  17. Jan. 2023

  • 0

Kontroverzna bivša manekenka Carla Bellucci (41), zvijezda OnlyFansa, influencerica i "najomraženija žena Velike Britanije" tvrdi da je smršavila zahvaljujući seksu sa svojim suprugom dva puta dnevno. 

Ova majka četvero djece je nosila veličinu L, a sada kaže da nosi veličinu S nakon što je skinula kilograme znojeći se u spavaćoj sobi. 

Bellucci je željela smršati nakon četvrtog djeteta i vjeruje da je tajna njenog novog izgleda u svakodnevnoj "akciji" u krevetu. 

"Sve se svodi na odličan seks bez ijednog vježbanja u teretani. Sve te mame koje troše na članarine trebale bi tražiti povrat novca, ja to stvarno ne razumijem. Samo se poševite dva puta dnevno i to je odlično za vašu kondiciju. Mislim, te žene rade neke otmjene poslove, a kunem se da što više puta sedmično idu u teretanu - to su deblje. Ja jednostavno volim seks pa sam shvatila: zašto ne bih vježbe prenijela i u spavaću sobu? Možete, recimo, čučati u raznim položajima, a dokazana je činjenica da je seks dobar za um, tijelo i dušu", rekla je bivša manekenka za  Daily Star

Osim dnevne doze seksa, Bellucci također vježba 20 minuta kod kuće, a disciplinirana je i s kontrolom porcija hrane. 

A na pitanje kako uspijeva uskladiti majčinstvo s redovnim seksom, Bellucci odgovora: 

"Uvijek u rasporedu imam vremena za seks. Moja kći Blu ide rano spavati i tada je moje vrijeme sa mojim muškarcem. Jako je važno održavati ga živim u spavaćoj sobi. Više ne može držati ruke podalje od mene... Sada se osjećam odlično i samopouzdano te objavljujem više atraktivnih fotografija jer se osjećam odlično i fit", zaključila je Carla Belluci. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...