MIKI IZ BJEKSTVA POSLALA PORUKU: “Udri Mujo”

Još uvijek je u bjekstvu nakon što je njemačku kompaniju ojadila za više od milion eura.

  • Hronika

  • 17. Jan. 2023  17. Jan. 2023

  • 0

Bosanska Mirnesa Bešlić, poznatija kao Miki, još uvijek je u bjekstvu nakon što je njemačku kompaniju ojadila za više od milion eura.

Iako su u potragu uključene sve agencije, od Mirnese ni traga ni glasa, osim što njen prijatelj Muhamed Mujo Omanović na svom TikTok profilu često objavi video sa Mirnesom. To jasno pokazuje povezanost između njih dvoje, ali još uvijek nije dokazano da li je Mujo učestvovao u pljački.

Ovog puta je objavio video iz auta kako pjevaju pjesmu od Lepe Brene „Udri Mujo“.

Mirnesa je u Stuttgartu poznata i pod nadimkom Miki, a prije zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

alt

Kako je ranije saopćeno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 eura.

Video pogledajte  OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...