TENISKI GRAND SLAM U MELBOURNEU: Brkić i Escobar revanširali se paru Murray-Venus od kojeg su nedavno izgubili u Adelaideu

Bosanskohercegovačko-ekvadorski dvojac danas bi trebali saznati protvnike za ulazak među osam najboljih dublova u Melbourneu.

  • Sport

  • 20. Jan. 2023  20. Jan. 2023

  • 0

Bosanskohercegovački teniski reprezentativac Tomislav Brkić i Gonzalo Escobar iz Ekvadora plasirali su se u treće kolo parova na Australian Openu. Oni su kasno noćas savladali Jamiea Murraya iz Velike Britanije i Michael Venusa sa Novog Zelanda u dva seta, 7-6 i 6-4. 

Brkić i Escobar su na nedavnom turniru u Adeleidu savladani u finalu upravo od noćašnjih protivnika, koji su jedan od najboljih muških parova na svijetu. Jamie Murray je brat mnogo poznatijeg Andy Murraya, heroja dosadašnjeg dijela Australian Opera  koji je jučer u fantastičnom meču slavio u pet setova protiv Thanasia Kokkinakisa.

Bosanskohercegovačko-ekvadorski dvojac danas bi trebali saznati protvnike za ulazak među osam najboljih dublova u Melbourneu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...