"ONI SU VRUĆE KRVI": Ljudi rođeni u ovom horoskopskom najčešće varaju partnere

Temelj kvalitetne veze je vjernost, no za neke horoskopske znakove to je i najveći problem. Koliko god se trudili, pokleknu upravo na ovom polju.

  • Sex i grad

  • 20. Jan. 2023  20. Jan. 2023

  • 0

Postoje horoskopski znakovi kojima vjernost nije jača strana, no to ih ne opravdava. To ne znači da su oni loši ljudi, već da im je teško smiriti se u vezi i ostati monogamni. Naravno, ne i nemoguće. Pravoj ljubavi ništa nije neizvedivo pa ni ukrotiti onog kojem su zvijezde zamrsile put.

Ako ste u horoskopu Vodolijom i u vezi ste s osobom koja vjeruje u astrologiju, vrlo lako biste se mogli naći pod povećalom.

Vodolija je naime horoskopski znak s najvećim izgledom da će prevariti svog partnera.

Razlog više za brigu, čak i ako niste previše skloni vjerovati horoskopu, je taj da do ovog zaključka nisu došli astrolozi, nego tim koji stoji iza aplikacije za sklapanje izvanbračnih veza "Victoria Milan", prenosi Klix.

Prema ovoj analizi, piše MyDomaine, nakon najnevjernijih Vodolija, šanse za nevjeru opadaju sljedećim redoslijedom horoskopskih znakova: Riba, Ovan, Bik, Blizanci, Jarac. Rak, Lav i Djevica imaju iste izglede za nevjeru, a niz nastavljaju Vaga, Škorpion i Strijelac.

"Vodenjaci su vruće krvi, seksualni znakovi i ne može ih se kriviti za ono što je zapisano u zvijezdama", rekao je osnivač i direktor tvrtke "Victoria Milan" Sigurd Vedal.

Zanimljivo, analiza koju je provela tvrtka, u čijem je vlasništvu aplikacija za praćenje ciklusa mjesečnice i ovulacije Eve, od svih horoskopskih znakova Vodolije je pokazala kao seksualno najaktivnije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...