SUDIJA ODBIO JAMČEVINU: Legendarni nogometaš Barcelone ostaje u zatvoru, tereti se za...

On poriče sve optužbe, dok oštećena djevojka tvrdi da ju je prvo dodirivao bez njezina pristanka, tukao i na kraju silovao.

  • Sport

  • 21. Jan. 2023  21. Jan. 2023

  • 0

Dani Alves uhapšen je zbog navodnog seksualnog nasrtaja na djevojku u noćnom klubu u Barceloni 30. decembra, a sudija je odlučio da mu zasad neće biti odobrena jamčevina, pa će provesti neko vrijeme u zatvoru!

Bivši nogometaš Barcelone izveden je pred suca, koji je prihvatio zahtjev tužiteljstva da ga se stavi u pritvor zbog opasnosti da će napustiti Španjolsku, jer je trenutno igrač meksičkog kluba Pumas iz Mexico Citya.

Tridesetdevetogodišnji Alves poriče sve optužbe, dok oštećena djevojka tvrdi da ju je prvo dodirivao bez njezina pristanka, tukao i na kraju silovao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...