NOVI PROBLEMI U GLAVNOM GRADU: U sarajevskom naselju se prevrnula grtalica dok je čistila snijeg

Grtalica je završila u dvorištu porodične kuće.

  • Društvo

  • 21. Jan. 2023  21. Jan. 2023

  • 0

Snijeg koji od sinoć pada u Bosni i Hercegovini stvorio je velike probleme u saobraćajnicama širom zemlje.

Kako je ranije za naš portal kazao Mirza Ramić, glasnogovornik sarajevskog preduzeća "RAD", trenutno se čiste saobraćajnice I i dijela II prioriteta.

"Na području općina Stari Grad i Centar snijeg intenzvinije pada. U skladu s padavinama, organizujemo naše aktivnosti. Tri ili četiri puta moramo vršiti popravku onog što smo već očistili na području tih općina, a posbeno u Starom Gradu", rekao je Ramić.

Jedno vozilo za čišćenje snijega, odnosno grtalica prevrnula se u sarajevskom naselju Vlakovo u popodnevnim satima.

Grtalica je završila u dvorištu porodične kuće jednog od mještana Vlakova, a prema pisanju portala Crna Hronika, čak pet sati je trebalo nadležnim da izvuku vozilo i prebace ga u remontni centar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...