PROCURIO VIDEO: Vozač je napravio katastrofalnu grešku, oštećeno četrdesetak automobila...

Kamion s kamerom, koji je i snimio događaj, također nije ostao bez posljedica jer mu je razbijeno prednje svjetlo dok je jedan automobil čak završio izvan ceste.

  • Auto

  • 27. Jan. 2022  27. Jan. 2022

  • 0

Vozač kamiona koji je vozio u suprotnom smjeru od grtalice u američkoj saveznoj državi Ohio zabilježio je bizaran incident svojom kamerom. Na snimci se vidi snježna grtalica koja prebacije ogromne količine snijega na drugu stranu ceste.

Prema riječima vozača kamiona, radilo se o kombinaciji previsoke brzine i netačnog podešavanja klizača na čistaču snijega. U svakom slučaju, grtalica je ostavila trag, oštetila je četrdesetak automobila i kamiona. Kamion s kamerom, koji je i snimio događaj, također nije ostao bez posljedica jer mu je razbijeno prednje svjetlo dok je jedan automobil čak završio izvan ceste. Vozač grtalice očito nije bio svjestan situacije jer mu je trebalo skoro 10 kilometara prije nego što se zaustavio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...