STRAVA U KINI: Svinja napala mesara u klaonici i ubila ga

Svinja ga je u klaonici oborila na pod, a pritom se on ozlijedio nožem za meso. Zadobio je ranu duboku 15 centimetara.

  • Šareni svijet

  • 22. Jan. 2023  

  • 4

Mesar u Hong Kongu je umro dok je pokušavao ubiti svinju, izvijestila je lokalna policija, piše CNN. Mesar (61), koji je radio u klaonici Sheung Shui na sjeveru grada, upucao je svinju iz električnog pištolja.

Životinja se trebala onesvijestiti, no iznenada je otvorila oči, ustala te srušila mesara, koji je naposljetku zadobio smrtonosnu povredu.

Zadobio smrtonosnu povredu

Svinja ga je u klaonici oborila na pod, a pritom se on ozlijedio nožem za meso. Zadobio je ranu duboku 15 centimetara.

Kolega koji je pronašao mesara bez svijesti i sa satarom u ruci rekao je da je 61-godišnjak povredu zadobio u predjelu nogu. U bolnici je preminuo od posljedica ranjavanja.

Istraga je u toku.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...