MODA I LJEPOTA: Najljepše žene svijeta koje pod hitno moraju da otpuste stilistu

One su zaista lijepe i zgodne, ali odjeća koju za njih biraju gotovo uvijek pokvari utisak – jer ne odgovara njihovoj figuri, djeluje zastarjelo ili jednostavno ružno.

  • Žena

  • 22. Jan. 2023  

  • 0

Kada ljepotu zasjeni loš outfit...

Dobar stilista umije da prepozna senzibilitet žene i da ga pretoči u estetiku koja će na savršen način da istakne njenu ljepotu i harizmu, piše Zadovoljna.

Nažalost, to nije slučaj kad je riječ o odijevanju nekih prelijepih holivudskih glumica i pjevačica.

One su zaista lijepe i zgodne, ali odjeća koju za njih biraju gotovo uvijek pokvari utisak – jer ne odgovara njihovoj figuri, djeluje zastarjelo ili jednostavno ružno.

Vjerujemo da bi ove žene zasijale kada bi promijenile stilistu.

Margot Robbie

Taman kad smo pomislili da je najzgodnija žena na svijetu promijenila stil, ona se pojavila u dvije diskutabilne haljine. Trenutno promoviše film "Babylon" i često je na crvenom tepihu – a njena izdanja su ponovo razočaravajuća.

Primjer je roze haljina sa resama koja uopće ne izgleda moderno i čiji je kroj loš, a ništa bolja nije ni crvena haljina bez oblika koja je preleijpu Margot "pojela".

alt

alt

Marion Cotillard

"Chanel kletva" zbog koje Margot Robbie uvijek razočara na crvenom tepihu također prati i francusku ljepoticu Marion Cotillard. Ona je zaštitno lice prestižne modne kuće, čija odjeća na crvenom tepihu nikad ne izgleda dovoljno dobro.

Primjer je čudan bijeli komplet, a zatim su tu i loše proporcije i izbor cipela u crnom outfitu. A uz mini haljinu sa šljokicama, koja je prelijepa, uparila je čizme na pertlanje – u ovoj kombinaciji fali još neki detalj koji bi sve to povezao.

alt

alt

Salma Hayek

Jedna od najljepših latino žena svih vremena uvijek izgleda dramatično – jer bira haljine koje su "natrpane" raznim detaljima, a čiji kroj ne odgovara njenoj figuri.

Nedavno je nosila Pepeljuga haljinu koja izgleda kao da je kostim naručen sa nekog sajta s lošim kopijama. A kada je dobila svoju zvijezdu na čuvenom Hollywood bulevaru, to je proslavila u haljini sa "puf" suknjom koja se već godinama ne nosi iz dobrog razloga.

alt

alt

Katy Perry

Katy voli da šokira na crvenom tepihu – svi se sjećamo da je došla obučena kao luster na jednu Met Galu. Ali njeni modni izbori su diskutabilni čak i kada nema neki otkačeni koncept.

Ni ove godine nije oduševila na najprestižnijoj zabavi na svijetu, jer se pojavila u čudnoj haljini koja je prepuna tila. Ima još mnogo neslavnih izdanja, poput haljine s krljuštima koja je jako loše stilizovana.

alt

alt

Priyanka Chopra

Najpoznatija Indijka oduzima dah ljepotom, ali ne i svojim odevnim kombinacijama. Ona bira smjele haljine, ali često ode predaleko.

Nedavno se pojavila u zlatnoj haljini na kojoj se mnogo toga dešava, ali cjelokupan utisak je da podsjeća na zgužvanu zavesu. A na jednoj filmskoj premijeri je nosila futurističku haljinu koja ipak ne izgleda kao sljedeći veliki trend.

alt

alt

Reese Witherspoon

Slavna glumica izgleda mladoliko, ali zbog modnih izbora uvijek djeluje starije. Bira krojeve koji su prevaziđeni, a vjerujemo da bi u drugačijoj odjeći njena figura došla do izražaja.

Midi ljubičasta haljina je primjer takvog dosadnog oblačenja, a ni elegantnija crna haljina sa užasnom mašnom nije bolja.

alt

alt

Rita Ora

Albanska pjevačica voli golišava izdanja, ali često to sve izgleda samo vulgarno, a ne seksi.

Primjer je ljubičasta prozira haljina ispod koje „vrišti“ crni veš i sve izgleda jako prosto. A uhvaćena je i u street style izdanjima koja su neoprostiva, kao što je kombinezon od likre i špicaste salonke.

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...