OTIŠAO PRIJE MJESEC DANA: Na društvenim mrežama Massima Savića objavljena emotivna poruka (FOTO)

Prije tačno mjesec dana u Hrvatskoj i regiji je odjeknula vijest koja je mnogima napunila oči suzama.

  • Estrada

  • 24. Jan. 2023  24. Jan. 2023

  • 0

Legendarni pjevač, kako su tada objavile njegova supruga i kćer, preminuo je u 61. godini, nakon kratke borbe sa teškom bolesti.

Na njegovim službenim profilima na društvenim mrežama osvanula je tim povodom nova dirljiva objava.

"Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mjesec dana. U svemu si tu. Pitamo se što bi mislio, što bi nam rekao svojim najljepšim glasom... A onda umislimo da znamo što želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi - tvoja publika, pišu, crtaju, dijele u spomen na tebe, prepoznao kao duboku emociju i podržao najtoplijim osmijehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvijek preselio direktno iz srca", piše u objavi.

Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mjesec dana. U svemu si tu. Pitamo se što bi mislio, što bi nam rekao svojim...

Objavljuje MassimoPonedjeljak, 23. siječnja 2023.

"Od tuge koja će, svjesni smo, biti naš suputnik zauvijek, veća je samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo, tražimo te među zvijezdama. Ti možeš biti samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvijek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno", pisalo je za kraj uz Massimovu crno-bijelu fotografiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...