„SMIJE NAM SE FRAJER U FACU, NEVJEROVATNO…“: Društvene mreže gore nakon izjava visokog predstavnika Schmidta od 9. januaru….

Njegov je istup izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih komentara.

  • Mini market

  • 26. Jan. 2023  

  • 10

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa visokog predstavnika Christaiana Schmidta na N1 TV.

“Ubijeđen sam da će sljedeći 9. januar izgledati drugačije.Nije bitno da li je to 9. januar ili 1. mart. Mora se razgovarati. Mora se dati prilika ljudima iz RS-a da urade nešto. Ako se ta prilika ne iskoristi, onda ćemo razgovarati”, kazao je Christian Schmidt o danu RS“, kazao je Schmidt.

Njegov je istup izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih komentara.

Schmidt je govorio i o Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović. Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...