NAGLO MU SE SMRAČILO PRED OČIMA: Rus u Njemačkoj slušao muziku koja veliča Putina, pogledajte kako je sve završilo... (VIDEO)

Taman kad je mislio da je to sve što je vidio, uslijedile su još gore scene za Putinovog obožavatelje.

  • Svijet

  • 26. Jan. 2023  

  • 4

Društvenim mrežama kruži videozapis muškarca, prema svemu sudeći ruskog državljana, koji je tokom vožnje autocestom A72 kod grada Chemnitza u Njemačkoj pretekao nekoliko šlepera koji su prevozili američka oklopna vozila Bradley IFV.

Muškarac je tokom vožnje slušao pjesmu Volodja Putin ruskog muzičara Vjačeslava "Sjave" Hahalkina i psovao praktički sve i svakoga.

-Pogledajte, sad ću preteći kolonu tih pe***a, je*o ih u usta. Ku*o, stari je***i tenkovi. Je**m vas u usta. Gdje ih vozite, moroni jedni, ku*e? Je***i pe***i. Evo, jeb**e, sje**o bih ih s tom artiljerijom, te poljske pe***e, je***e, kazao je muškarac.

Taman kad je mislio da je to sve što je vidio, uslijedile su još gore scene za Putinovog obožavatelje.

Nakon spomenutog festivala vulgarnosti i vožnje na autocesti, uslijedio je kadar u kojem se može vidjeti kako voz negdje prevozi 18 oklopnih borbenih vozila. Zatim je uslijedio drugi kadar u kojem se može vidjeti kako sedam šlepera prevozi sedam oklopnih borbenih vozila.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...