HOPA CUPA NA BALKONU: Slavna pjevačica progovorila o trojcu sa suprugom i njegovom kolegicom…

Na spornim fotografijama koje su snimljene u maju 2021. godine Rita i Taika snimljeni su kako puše i piju na balkonu u Sydneyju s 39-godišnjom zvijezdom Creeda

  • Estrada

  • 26. Jan. 2023  26. Jan. 2023

  • 0

Slavna pjevačica Rita Ora konačno je progovorila o glasinama o trojcu sa svojim suprugom, redateljem Taikom Waititijem i glumicom Tessom Thompson koje su počele kružiti nakon što su uhvaćeni kako se svi zajedno ljube i maze na jednoj zabavi.

32-godišnja Rita, koja se prošle godine udala za 47-godišnjeg Taiku, prekinula je šutnju zbog silnih šuškanja da je trojac u to vrijeme bio u vezi.

"Jeste li ikada bili u situaciji da ste popili puno pića i da su vam svi najbolji prijatelji? Na toj je fotografiji samo hrpa prijatelja koji su se dobro zabavljali. Taika i Tessa imali su ludi raspored i svi su se opustili", izjavila je Rita za magazin GQ.

Na spornim fotografijama koje su snimljene u maju 2021. godine Rita i Taika snimljeni su kako puše i piju na balkonu u Sydneyju s 39-godišnjom zvijezdom Creeda, a uz to su međusobno izmjenjivali nježnosti i ljubili se, a posebno su bliske bile Rita i Tessa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...