BJEŽI KIŠO S PROZORA: Ni Sarah Jessica Parker nije odoljela cool čizmama (FOTO)

Hunterice nose i članovi kraljevske porodice, od princeze Diane pa do Kate Middleton, kao i holivudske zvijezde s A-liste, a nerijetko ih vidimo i na našim ulicama.

  • Žena

  • 26. Jan. 2023  

  • 0

Kišobran, baloner, siva trenerka i crne stiletto cipele koje je zbog snažne kiše ipak morala zamijeniti gumenim Huntericama - Sarah Jessica Parker potvrdila je da i ona cijeni dobru praktičnu obuću kada to vrijeme zahtjeva.

Glumica u New Yorku snima scene za nove nastavke serije "I tek tako...", a njujorška kiša nije spriječila snimanje.

U pauzi je ipak odlučila skinuti visoke pete i zamijeniti ih Hunter niskim čizmama crne boje. Gumene čizme ovog brenda su iznimno praktične - ali i stylish, jer su s godinama postale obožavani komad u jesenskim i zimskim danima. Hunterice nose i članovi kraljevske porodice, od princeze Diane pa do Kate Middleton, kao i holivudske zvijezde s A-liste, a nerijetko ih vidimo i na našim ulicama.

image  image 

Ovaj britanski brend osnovan je još 1858. godine i prvobitno je nudio funkcionalnu seosku odjeću namijenjenu za vanjske aktivnosti. Gumene čizme zatim su dobile i stylish karakter. Danas, kada pomislimo na čizme prigodne za kišno vrijeme, Hunter je prvi brend kojeg se sjetimo, a ako ste u potrazi za novim parom, predlažemo model kakav je nosila Sarah Jessica Parker.

image

Hunter Short Black čizme; Zalando (89,95 eura)

 

Hunter čizme dolaze u više nijansi i veličina, do niskih do onih koje sežu do koljena, a boje variraju od neutralnih do upečatljivih poput crvene ili pak modela koji su ukrašeni sjajnim šljokicama. Njihova cijena kreće se oko 100 ili više eura, a za vrijeme sezonskog sniženja, lako ih je pronaći i za manji iznos, navodi Gloria.hr. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...