DODIKOVIM REŽIMSKIM MEDIJIMA ZASMETAO ČLAN SDP-a: "Koga predstavlja Igor Stojanović?" (VIDEO)

Nakon što su kadrovi SDP-a preuzeli Klub Srba i izabrani u rukovodstvo Doma naroda Parlamenta Federacije, ta partija najavljuje da će kandidovati Igora Stojanovića iz Sarajeva

  • Politika

  • 26. Jan. 2023  26. Jan. 2023

  • 4

"Izbor rukovodećih pozicija u Federaciji, posebno onih koje pripadaju Srbima, neopaženo prolazi ispod radara javnosti", navodi se u prilogu Dodikove režimske RTRS.

Nakon što su kadrovi SDP-a preuzeli Klub Srba i izabrani u rukovodstvo Doma naroda Parlamenta Federacije, ta partija najavljuje da će kandidovati Igora Stojanovića iz Sarajeva, na mjesto potpredsjednika Federacije iz srpskog naroda.

O njegovom i izboru Lidije Bradare i Refika Lende sutra će se izjasniti Dom naroda Parlamenta Federacije.

Lider SNSD-a Milorad Dodik kaže da Stojanović ništa nije učinio za Srbe u Federaciji.

Nakon što je Slađan Ilić, Srbin iz Tuzle izabran za potpredsjednika Doma naroda Federalnog parlamenta, još jedan kadar SDP-a Igor Stojanović, trenutno šef Kluba Srba, pretenduje na mjesto potpredsjednika tog entiteta.

"Autentični predstavnici preostalih Srba" u Federaciji, neće podržati njegov izbor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...