NAKON SKANDALA U AUSTRALIJI: Oglasio se otac Novaka Đokovića, neće ići na polufinale...

Otac Novaka Đokovića snimljen je s navijačima dok drže proruske zastave na Australian Openu, a sada je odlučio progovoriti o svemu.

  • Sport

  • 27. Jan. 2023  

  • 4

Nakon dva dana šutnje oglasio se Srđan Đoković, otac najboljeg srbijanskog tenisača Novaka Đokovića.

„Ovdje sam samo kako bih podržao svog sina. Nisam imao namjeru da budem razlog za takve naslove ili da izazovem bilo kakvo ometanje.

Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, kao i poslije svih mečeva mog sina, da proslavim njegove pobjede i slikam se sa njima. Nisam imao namjeru da budem uvučen u sve ovo.

Moja porodica je proživjela užas rata, a mi želimo samo mir.

Da ne bi došlo do narušavanja polufinala za mog sina ili za drugog igrača, gledat ću meč od kuće. Želim da odigraju sjajan meč i navijat ću za sina, kao i uvek“, napisao je stariji Đoković u odgovoru britanskom novinaru Jamesu Greyu.

Podsjetimo, otac Novaka Đokovića snimljen je s navijačima dok drže proruske zastave na Australian Openu.

Više pročitajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...