SUSRET NA CRVENOM TEPIHU: Bivša i sadašnja partnerica slavnog glumca - oči u oči, imale su šta reći jedna drugoj…

Katy Perry i Miranda Kerr našle su se u središtu pažnje nakon što su se zajedno pojavile na gala večeri u Los Angelesu.

  • Estrada

  • 31. Jan. 2023  

  • 0

Bivša i sadašnja partnerica glumca Orlanda Blooma, Miranda Kerr i Katy Perry srele su se na crvenom tepihu godišnje gala večeri G'Day USA Arts u Los Angelesu, gdje su zajedno pozirale i družile se što je izazvalo veliko zanimanje svih, obzirom na njihove odnose. 

Katy je na gala večeri Mirandi uručila nagradu za izvrsnost u umjetnosti, čime su dame pokazale da su u odličnim odnosima i da među njima nema nikakvih problema.

Foto: Profimedia

"Neki od vas bi mogli biti zbunjeni zašto vam predstavljam Mirandu jer to se ne uklapa u zastarjelu priču o bivšim i novim ženama. I da, istina je, većina medija bi nas voljela vidjeti kako se hrvamo u blatu, uključujući njezinog supruga Evana Spiegela, ali mi smo ovdje da širimo ljubav jer Miranda je ljubav. I kao što mnogi od vas znaju, ljubav dolazi u mnogim porodičnim trenucima", izjavila je Katy tokom večeri.

Dodala je da je ponosna što je porodica sa ženom koja svaki dan živi svoju istinu s gracioznošću i ljepotom te rekla da je Miranda posvećena svoja tri prekrasna dječaka, svom partneru i svom tijelu.

"Tako sam zahvalna za našu modernu mješovitu porodicu. Kao da sam dobila još jednu sestru, onu s kojom se obično slažem u raspravama našeg  chata", zaključila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...