LJUBAVNI TROKUT ILI NEŠTO DRUGO: Nakon razvoda slavnog glumca, otkrivena ljubav njegove bivše supruge i nove zaručnice...

Glumac je sa manekenkom Mirandom Kerr bio u braku te imaju sina Flynna. Kada je u život Orlanda Blooma ušla pjevačica Katy Perry, Miranda ju je vrlo brzo prihvatila, shvativši kako je pjevačica uspostavila sjajan odnos sa svojim posinkom.

  • Show

  • 15. Apr. 2021  15. Apr. 2021

  • 0

Nakon što je pukla ljubav bivših supružnika Mirande Kerr i Orlanda Blooma, niknulo je Mirandino prijateljstvo s Bloomovom sadašnjom zaručnicom Katy Perry.

Stigla je i nova potvrda tog slobodoumnog prijateljstva. Australska manekenka Kerr, koja s glumcem Orlandom Bloomom ima 10-godišnjeg sina Flynna, počela je promovirati svoju KORA Organics liniju proizvoda za njegu kože, a prva joj je u pomoć priskočila američka muzičarka Katy Perry, koja je s Bloomom prošlog augusta dobila kći Daisy.  

Dvije su se prijateljice našle na Instagram Liveu kako bi malo pročavrljale o Mirandinoj kozmetici, no raspričale su se i o svom odnosu, svijetlom primjeru formiranja moderne porodice.

- U našoj modernoj porodici Miranda je najosvještenija što se tiče zdravlja. Sjajno je što mogu isprobati sve njezine proizvode, pogotovo kad mi ih njezin sin Flynn donese u ruksaku - rekla je Perry.

Pohvalila se da uživa u majčinstvu i da ju je rođenje djeteta konačno ispunilo kao osobu. Kerr je govorila o svojoj sreći u novom braku s poduzetnikom Evanom Spiegelom, s kojim je dobila dva sina: Harta (2) i Mylesa (1).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...